Kapia copti la borcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2borcane mici:
  • 1kg ardei kapia
  • 100ml otet
  • 100ml apa
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 1lingurita boabe de piper
  • 1lingurita boabe de mustar

Mod de preparare

Ardeiii spalati,uscati,se pun la copt pe gratar sau in cuptor;dupa ce s-au curatat de coaja,se rup fasii,se pun in borcane,deasupra se pun in cruce doua bete de marar uscat,sa nu se ridice ardeiii la suprafata,se adauga solutia fiarta separat avand grija ca sa nu ramana goluri de aer,se infileteaza bine capacele,se fierb borcanele 30min din momentul fierberii apei,se racesc in patura apoi se depoziteaza la camara.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise