Kapia copti la borcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2borcane mici:
  • 1kg ardei kapia
  • 100ml otet
  • 100ml apa
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 1lingurita boabe de piper
  • 1lingurita boabe de mustar

Mod de preparare

Ardeiii spalati,uscati,se pun la copt pe gratar sau in cuptor;dupa ce s-au curatat de coaja,se rup fasii,se pun in borcane,deasupra se pun in cruce doua bete de marar uscat,sa nu se ridice ardeiii la suprafata,se adauga solutia fiarta separat avand grija ca sa nu ramana goluri de aer,se infileteaza bine capacele,se fierb borcanele 30min din momentul fierberii apei,se racesc in patura apoi se depoziteaza la camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise