Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • ½ lingurita aci biber (fulgi de chilli)
  • ½ lingurita sare
  • Piper praospat macinat
  • Cateva fire de patrunjel
  • 3 ardei kapia
  • 2 ardei iuti
  • Ceapa rosie
  • cateva rosii cherry
  • Lipii pentru servire

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt.

Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana carnea legata.

Se frig kebaburile pe ambele parti. Procedam la fel si cu ardeiul kapia, ardeiul iute, rosiile cherry si ceapa.

Pentru servire pregatim un platou cu legumele coapte, bucati de lipie, kebab si felii de lamaie.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise