Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • ½ lingurita aci biber (fulgi de chilli)
  • ½ lingurita sare
  • Piper praospat macinat
  • Cateva fire de patrunjel
  • 3 ardei kapia
  • 2 ardei iuti
  • Ceapa rosie
  • cateva rosii cherry
  • Lipii pentru servire

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt.

Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana carnea legata.

Se frig kebaburile pe ambele parti. Procedam la fel si cu ardeiul kapia, ardeiul iute, rosiile cherry si ceapa.

Pentru servire pregatim un platou cu legumele coapte, bucati de lipie, kebab si felii de lamaie.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise