Kitoza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vita
  • ciuperci
  • sare

Mod de preparare

Este una dintre mancarurile favorite In Madagascar. Carnea de vita este taiata, asezata pe o sarma la uscat. Carnea se va usca in cateva ore. Feliile se pun la parlit in asa fel incat carnea sa nu arda. Carnea trebui inlatura de pe foc imediat ce incepe sa devina crocanta. Se consuma cu ciuperci, la micul dejun.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise