Koch de cornuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cornuri
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 1 zahar vanilinat
  • 6 linguri zahar
  • jumatate borcan gem fin

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu cele doua galbenusuri, 4 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Se toarna peste cornurile taiate felii si se lasa sa se inmoaie. Se aseaza cornurile intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, se pune gem fin peste cornuri, apoi se pune deasupra si bezeaua facuta din cele doua albusuri cu 2 linguri de zahar. se pune in cuptor pana se rumeneste bezeaua.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise