Lasagna

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata porc si vita
  • foi lasagna
  • 750 g mozzarella
  • 200 g parmezan
  • ½ ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 10 frunze busuioc
  • boia ardei iute
  • oregano
  • ardei iute tocat (peperoncino)
  • 2 + 5 catei usturoi
  • suc de rosii
  • delikat
  • sare

Mod de preparare

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si`a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele. Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.

Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr`o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozarella, si iar foi...... Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 5. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.

Se da la cuptor ptr 30 min.

Si se mananca pe nerasuflate!

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise