LASAGNA CU CIUPERCI SI PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi lasagna - 500 gr
  • Piept pui - 1 kg
  • Ciuperci - 1 kg
  • Ceapa verde - 2 legaturi
  • Suc de rosii - 400 gr
  • Mozarella - 400 gr
  • Parmezan - 200 gr
  • Rosii - 500 gr
  • Patrunjel verde
  • Smantana - 400 gr

Mod de preparare

Carnea de pui, ciupercile si ceapa se taie in cubulete si se trag la tigaie in ulei de masline.

Cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper.

Sosul din carne si ciuperci se toarna in straturi alternative cu foile de lasagna si parmezan.

Pe ultima foaie se toarna smantana, se rade mozarella si se introduce la cuptor timp de 30 de minute la 200 de grade.

Se decoreaza cu rosii proaspete si patrunjel verde

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise