Lasagna cu fructe de mare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o cutie cu salata de fructe de mare
  • -400 grame caracatita
  • -6 foi de lasagna
  • -doua cepe mici
  • -ulei
  • -sare
  • -piper
  • -lamaie
  • -maioneza

Mod de preparare

Se pregateste o forma unsa cu ulei in care se pun alternativ foi de lasagna,salata de fructe de mare si caracatita.Se pregateste unsos dinceapa tocata marunt,calita in ulei cu putina apa si zeama de lamaie.Dupa ce a capatat o culoare aurie,sosul obtinut se toarna peste lasagna asezata in tava.Se da la cuptor la foc potrivit.

SFAT:Se poate servi si cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise