LASAGNA DELICATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi de lasagna - 1 pachet
  • Carne de pui tocata - 500 gr
  • Dovlecei - 1 kg
  • Ceapa verde - 1 legatura
  • Usturoi verde - 1 legatura
  • Suc de rosii - 400 gr
  • Smantana - 200 gr
  • Sare si piper
  • Parmezan - 300 gr
  • Cascaval - 400 gr

Mod de preparare

Carnea de pui se trage la tigaie cu usturoi, ceapa verde si dovleceii razuiti.

Dupa ce sunt patrunsi se adauga smantana si sucul de rosii.

Se mai da in cateva clocote.

Acest sos se aseaza apoi in straturi alternativ cu foi de lasagna, sos bechamel si parmezan razuit.

Se razuieste cascaval la suprafata si se da la cuptor 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise