Lasagna Lenesului

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 rosii mari feliate
  • 300g foi proaspete de lasagna
  • 300 grame sunca taiata bucatele
  • 1 zucchini taiat felii subtiri
  • 300-350 g mozarella data prin razatoare
  • 1 borcan sos bechamel (205-300 ml)

Mod de preparare

Incingeti cuptorul,gresati tava in care doriti sa faceti lasagna.Asezati 1/3 din feliile de rosii,un start de lasagna,puneti jumatate de sunca,jumatate de zucchini,jumatate din rosiile ramase si 1/3 din mozarella rasa.Acoperiti cu un alt strat de paste. Puneti peste sunca care a ramas,zucchini,rosiile si jumatate mozarella ramasa.Acoperiti cu restul de foi de lasagna. Puneti in tava peste lasagna sosul bechamel si restul de mozarella. Dati la cuptor pentru 40 pana la 45 minutes sau pana ce capata o culoare aurie .Scoateti din cuptor si lasati 10 minute la racit inainte de servire

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise