1.Se fierb lasagnele in apa sarata potrivit indicatiilor de pe pachet.Se scurg si se pun foile ,una langa alta, pe o planseta umezita.
2.Se curata ceapa si se toaca marunt.
3.Se spala rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete.
4.Se incalzeste uleiul intr-o tigaie cu marginile inalte,se adauga carnea si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit ci ceapa tocata timp de 5 minute.Se sareaza, pipereaza ,se adauga rosiile si se fierb impreuna 15 minute.
5.Se preincalzeste cuptorul la 210*C.
6.Intr-un vas de Jena ,se pun 2 linguri din sosul de carne si se acopera cu 3 foi de lasagne.Operatia se repeta de 3 ori.
7.Se varsa sosul Bechamel peste ultimul strat de lasagne ,se acopera cu 3 foi de lasagne,se pune iarasi sos de carne,din nou 3 foi de lasagne,peste care se presara cascavalul ras.
8.Preparatul se coace 30 de minute si se serveste imediat dupa scoaterea din cuptor, cu un vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise