lc goioabe(bombe)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g zahar
  • 100ml apa
  • 1 margarina
  • 3 linguri cacao
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • 500g biscuiti
  • cca 125 de visine din visinata
  • 120g nuca de cocos (sau nuca prajita macinata sau bombonele).

Mod de preparare

Biscuitii se dau prin masina de tocat, pe urma se pune margarinatopita in prealabil , apa si 3 linguri de cacao.Se framanta bine, se fac sfere in mijlocul carora se pune cite o visina.Dupa aceea se dau prin nuca de cocos (sau nuca prajita macinata sau bombonele).Se introduc la frigider pana se intaresc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise