Legume aromate la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi
  • 4 cartofi medii, curatati si taiati cubulete
  • 4 morcovi, curatati si taiati betigase
  • 2 tije de patrunjel, curatate si taiate rondele
  • ½ gulie, curatata si taiate cubulete
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 1 lingurita bioa de ardei dulce
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • sare si piper, dupa gust
  • 50 ml sherry

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.

Intr-un vas, se amesteca uleiul de masline cimbru, bioa de ardei dulce, miere, sare si piper si 50 ml sherry.

Se pun legumele intr-un castron si se toarna peste ele amestecul cu condimenete apoi se amesteca bine.Se pun legumele intr-un vas termorezistent, se aduga foaia de dafin, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor 1 ora apoi se servesc.

http://lauradfood.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise