legume cu pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi noi
  • 2 dovlecei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 1 kg mazare verde
  • 1 piept de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 120 g smantana
  • ulei , sare, piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si dovleceii, se taie rondele foarte subtiri care se calesc cateva minute in ulei, se scot si se lasa deoparte.Se dau rosiile prin razatoare, ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Se dezoseaza pieptul de pui , se taie cubulete, se taie marunt mararul, si se adauga peste ceapa calita si se rumenesc impreuna.Se aseaza apoi intr-o tava rondelele de dovlecei si cartofii, rosiile date prin razatoare, toata mazarea si la urma pieptul de pui cu ceapa.Se bat ouale cu smantana, sare si piper dupa gust si se adauga in tava peste legume si carne.Se da mancarea la cuptor pentru 50 -60 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise