Legume la cuptor

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 ardei grasi rosii/verzi/capia
  • 2-3 rosii
  • 7 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 praf de sare
  • 3-4 fire patrunjel

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie ardeii in fasii, ceapa in cerculete, rosiile si dovleceii in felii subtiri, iar cartofii in cubulete.

Se spala si se toaca patrunjelul.

Se unge o tava cu putin ulei si se adauga legumele apoi se presara foarte putin ulei, sarea si patrunjelul.

Se tin la cuptor ~1-2 ore pana cand se rumenesc si se fragezesc cartofii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise