Lemonato supa vitel

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 2 cepe / 4 cepe verzi
  • 2 morcovi ( eu azi am facut fara morcov, dar reteta include si morcov)
  • 6-8 cartofi
  • Zeama de la 4 lamai
  • 1 pahar vin rosu
  • Cateva frunze telina
  • 2 linguri mustar
  • Sare
  • Piper
  • 4 linguri ulei
  • Apa

Mod de preparare

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca

Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam spalam si taiem cartofii. Curatam si taiem ceapa. Punem ulei in cratita si lasam 2 minute adaugam ceapa taiata marunt, adaugam, vinul si morcovii, amestecam usor. Punem carnea, cartofii, frunzele de telina si apa si lasam sa fiarba bine. Amestecam zeama de lamaie cu mustar si adaugam peste supa inainte sa o luam de pe foc cu 10 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise