LICHIOR DE NESS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri de ou
  • 250 gr zahar pudra
  • 2 linguri lapte rece
  • 4 liguri ness
  • 300 ml lapte
  • 1/2 kg rom

Mod de preparare

se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele rece (2 linguri) si ness

se pune la fert laptele (300 ml) se adauga compozitia de ness si se bate bine cu telul pana se ingrosa un pic: se lasa la racit , se adauga romul si se pune in sticla: inainte de utilizare se agita

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise