Lichior de oua

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1/2 l lapte
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • esenta rom

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.Dupa aceea se adauga alcoolul , se amesteca ,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara.

E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise