Limonada cu visine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 litri apa plata
  • 300 gr visine
  • 7-8 linguri zahar
  • 1 lamaie si 1/2

Mod de preparare

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii.

Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta din urma, se topeste.

Spalam lamaia, una o stoarcem de zeama, iar jumatatea o taiem feliute.

Adaugam visinele cu tot cu sucul sau.

Amestecam si dam peste noapte la frigider. Daca o pregatiti dimineata, spre seara o puteti bea.

A doua zi, o strecuram si servim.

Este un rasfat ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise