Limonada cu visine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 litri apa plata
  • 300 gr visine
  • 7-8 linguri zahar
  • 1 lamaie si 1/2

Mod de preparare

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii.

Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta din urma, se topeste.

Spalam lamaia, una o stoarcem de zeama, iar jumatatea o taiem feliute.

Adaugam visinele cu tot cu sucul sau.

Amestecam si dam peste noapte la frigider. Daca o pregatiti dimineata, spre seara o puteti bea.

A doua zi, o strecuram si servim.

Este un rasfat ;)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise