Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lup de mare
  • 1 plic condiment lichid cu usturoi pentru marinare
  • 1 morcov
  • 1 zucchini
  • 100 gr ciuperci Enoki
  • 100 gr mazare
  • 2-3 cepe verzi
  • 200 gr orez negru
  • sare
  • piper,
  • ulei

Mod de preparare

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid.

Dupa marinare punem in tava de cuptor amestecul de marinare si pestele. Mai adaugam un pahar de apa si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200 gr C, pentru 25 min.

Legumele taiate fasii se pun la sotat in putin ulei. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Orezul negru se fierbe in apa cu sare. Plusul de apa ramas se scurge.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise