Macaroane din cocus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4pahre de cocus macinat
  • 2linguri de migdale macinate -migdale fara coaja facute faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 200 gr de lapte dulce condesat
  • 1lingurita esenta de vanilie-cui ii place poate schimba vanilia cu migdale

Mod de preparare

Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se amesteca bine pina se formeaza un gen de aluat-totul se impreuneaza.

Se incalzeste cuptorul la 150 de grade.Pe o tava tapetata cu pergament se aseaza conusuri din cocus.Se pot presara cu bonbonele.Se coc 10 minute pina incep putin sa se au reze.Se poate topi putina ciocolata si muia virful in ciocolata.Sint gustoase si se mentin citeva zile in cutie inchise ermetic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise