Macaroane din cocus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4pahre de cocus macinat
  • 2linguri de migdale macinate -migdale fara coaja facute faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 200 gr de lapte dulce condesat
  • 1lingurita esenta de vanilie-cui ii place poate schimba vanilia cu migdale

Mod de preparare

Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se amesteca bine pina se formeaza un gen de aluat-totul se impreuneaza.

Se incalzeste cuptorul la 150 de grade.Pe o tava tapetata cu pergament se aseaza conusuri din cocus.Se pot presara cu bonbonele.Se coc 10 minute pina incep putin sa se au reze.Se poate topi putina ciocolata si muia virful in ciocolata.Sint gustoase si se mentin citeva zile in cutie inchise ermetic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise