Macrou la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. macrou intreg
  • usturoi pt impanat
  • suc lamaie
  • rozmarin sau marar

Mod de preparare

Dupa ce s-au curatat si uscat bine pestii se cresteaza pe ambele parti si se impaneaza cu felii de usturoi, se sareaza si se stropesc din belsug cu lamaie; se umplu cu fire de rozmarin proaspat sau marar tocat;gratarul de la cuptor se acopera cu folie de aluminiu si pe el se asaza pestii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise