Macrou la gratar in saramura picanta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 buc. macrou intreg
  • 2 ardei capia copti
  • 2 ardei iuti
  • 2 rosii
  • 1 plic amestec condimente pentru peste
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele si se coace pe gratar. Separat, se fierb 2 l de apa in care se adauga ardeii capia taiati bucatele, rosiile taiate cuburi, ardeii iuti taiati feliute si amestecul de condimente pentru peste. Se mai adauga sare daca nu este destul de sarat de la condimente.

Saramura se ia de pe foc, iar pestii se iau de pe gratar si se introduc in saramura. Se prepara un mujdei de usturoi. Pestele se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise