Se incalzeste cuptorul la 180 gr C.
Intr-un castron se cern faina, amidonul, praful de copt si sarea.
Intr-un alt castron se bat ouale cu zaharul si pudra de vanilie, pana ce compozitia se dubleaza apoi se adauga untul topit.
Se incorporeaza amestecul de faina apoi lavanda, amestecand incet cu o spatula/ lingura.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet (eu am facut asta si cu tava din silicon pentru ca altfel compozitia se lipeste).
Se pune compozitia in forme (aproximativ 1 lingurita, suficient cat sa nu fie plina forma) si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc.
Se scot pe un gratar sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise