Maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua (se foloseste un galbenus crud si un galbenus fiert, tare)
  • - 1 lingurita cu mustar
  • - 250 ml untelemn
  • - sare (dupa gust)
  • - piper (dupa gust sau fara)
  • - 4 lingurite de zeama da lamiie sau dupa gust

Mod de preparare

Galbenusul fiert (rece) se marunteste foarte bine cu o furculita, se adauga mustarul si se mesteca foarte bine, se adauga galbenusul crud, se amesteca bine.
Se pune uleiul, se toarna in fir subtire, mestecind tot timpul. Dupa ce se pune uleiul, se amesteca bine, apoi se potriveste de sare, zeama de lamiie si piper.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise