Mamaliga

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Apa
  • Sare
  • Malai

Mod de preparare

Se pune apa in oala in care doriti sa faceti mamaliga si putina sare (in functie de cantitatea de apa). Cand apa fierbe se pune cate putin malai (pentru a nu se face cocoloase,adica bule inchegate de malai nefiert) si se amesteca cu o lingura de lemn sau facalet; se pune malai pana cand se incheaga si fierbe;

Se uda lingura de lemn cu apa rece, se uniformizeaza mamaliga in oala si se pune o farfurie deasupra. Se intoarce oala si se lasa putin asa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise