Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g malai,
  • 250g branza sfaramata din comert,
  • 300g branza de bivolita,
  • 1 lingura margarina,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1 ceapa,
  • muschi file(eu am luat feliat),
  • cascaval de ras deasupra,
  • 2 oua sau dupa gust sau portii mai multe,
  • smantana optional .

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de masline si se pune un rand de mamaliga se aseaza branza de bivolita feliata, se acopera cu mamaliga dupa care se orneaza cu ceapa muschiul si se rade cascavalul se sparg oualele deasupra si se da la cuptorul incins 20-30 min. Se servesc ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise