Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g malai,
  • 250g branza sfaramata din comert,
  • 300g branza de bivolita,
  • 1 lingura margarina,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1 ceapa,
  • muschi file(eu am luat feliat),
  • cascaval de ras deasupra,
  • 2 oua sau dupa gust sau portii mai multe,
  • smantana optional .

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de masline si se pune un rand de mamaliga se aseaza branza de bivolita feliata, se acopera cu mamaliga dupa care se orneaza cu ceapa muschiul si se rade cascavalul se sparg oualele deasupra si se da la cuptorul incins 20-30 min. Se servesc ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise