Mamaliga la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mamaliga nu prea tare
  • cirnati picanti taiati rondele
  • ciuperci taiate si prajite usor
  • sos alb
  • parmezan ras

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent se pune 1/3 din mamaliga,deasupra in straturi cirnati,ciuperci ,sos alb, iarasi mamaliga,ciuperci,cirnati,sos alb ,la urma terminind cu mamaliga .

Deasupra se pune parmezan ras din belsug

Se da la cuptor si se coace pina se rumeneste parmezanul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise