Mancare de ardei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei rosu si verde - 1500g
  • rosii - 6 bucati (marime medie)
  • ceapa uscata - 4 sau 5 bucati (mici)
  • usturoi (2 sau 3 catei)
  • sare
  • ulei
  • piper negru (5 boabe

Mod de preparare

Se coc ardeii si doua rosii.

Se curata ardeii de coji si de seminte si se lasa sa se scurga bine intr-o strecuratoare. E preferabil ca ardeii sa nu se spele in timp ce se curata.

Se curata rosiile coapte de coaja si se taie bucati mici, pastrandu-se si zeama lasata.

Se curata de coaja rosiile crude si apoi se trec prin razatoarea mare.

Se taie ceapa cubulete si apoi se caleste in putin ulei, pana devine aurie.

Se pun toate rosiile taiate peste ceapa si se lasa mancarea sa clocoteasca de cateva ori.

Se adauga apoi ardeii desfacuti in fashii, sarea (o lingurita rasa) si piperul, si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.

Cu doua minute inainte de a lua mancarea de pe aragaz, se adauga usturoiul intreg sau feliat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise