Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rasoale de porc(carne macra).
  • 2 kg de cartofi.
  • 2 ardei grasi rosii.
  • 3-4 cepe rosii.
  • 2-3 morcovi.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 2 radacini de patrunjel.
  • 1 legatura de marar.
  • 5-6 cateii de usturoi tocati marunt.
  • sare,piper proaspat macinat, un praf de menta uscata, un praf de tarhon uscat.

Mod de preparare


Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim de sare,vegeta,piper proaspat macinat,un praf de menta,un praf de tarhon, punem o cana de apa si dam cratita la cuptor pentru cel putin 50-60 minute sa scada bine. Cand servim mancarea, presaram pe deasupra marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise