Mancare de castraveti acri cu carne de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne Porc
  • 1/2 kg Murati Castravete
  • 1 buc Ceapa
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 1 legaturi Marar
  • 20 gr Pasta de tomate

Mod de preparare

Castravetii se taie rondele si se oparesc cam 10 minute, ceapa se caleste impreuna cu carnea de porc portionata si Maggi Secretul Gustului Intensavor, se adauga castraveti, 3 cani de apa si se lasa sa dea un clocot, se baga mancarea la cuptor pentru 1/2 ora la foc mic, se pune spre final pasta de tomate, cand este gata rumenita sepune mararul tocat fin. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise