Ceapa si ardeiul rosu se taie marunt , se topesc doar 1-2 minute in 2 linguri ulei de masline , deasupra se pune carnea si 100 ml apa , se face focul mic si se lasa sa fiarba acoperit , se mai adauga restul de apa pana carnea este fiarta , sarea si piperul .
Separat gutuile se taie felii de 1 cm grosime , se prajesc usor in 1 lingura ulei de masline , se scot si se pun pe o farfurie . In uleiul ramas se caramelizeaza 1 l-ta de zahar .
Gutuile prajite si sosul caramel se toarna peste carnea preparata anterior si se mai lasa sa fiarba 15 minute .
Se serveste calda sau rece , este o reteta cu gust de toamna , cu nostalgii dulci acrisoare scaldate in frunze ruginii de amurg .
Dana
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise