Mancare de iepure cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de iepure
  • ceapa
  • smantana
  • faina
  • ulei
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa se caleste un minut in ulei; se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, dupa care se adauga sare si apa si se lasa sa fiarba, pana cand se inmoaie. Faina se freaca cu 250 ml de apa rece si se adauga in sos, lasandu-se sa fiarba cateva minute. Se ia de pe foc si se amesteca imediat cu smantana frecata cu 50 ml de apa, se sareaza si se adauga patrunjelul si piperul. Pentru culoare se incalzeste o lingura de ulei cu boia si se desarta in mancare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise