Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba si se curata de piele cu atentie.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o limba vita sau 3 de porc
  • 2 ardei kapia sau gras
  • 1 ceapă
  • 300 g măsline
  • Pasta de tomate 6 linguri sau rosii (3-4)
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie.

Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa. Se caleste la foc mic pana se evaporă apa. Se adaugă ardeiul tocat si prazul taiat putin mai mare (1-2cm). Se adaugă pasta de tomate diluată într-o cana de apa caldă. Se adauga maslinele si limba de vită sau porc feliată. Se fierbe la foc mic, cca. 30 de minute, se adaugă un praf de piper si sare după gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise