Mancare de pui cu legume si oua fierte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pui ( piept
  • pulpe)
  • 2 vinete
  • 2 gogosari murati
  • 2 ardei capia
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 250 gr. unt
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 cana vin alb
  • condimente
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.

Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.

Separat se calesc cepele cu usturoiul in putin unt, se adauga rosiile taiate cubulete cu sucul, se sareaza si se condimenteaza.

Intr-o alta cratita se pun legumele calite, bucatelele de pui, ceapa cu rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se mai baga putin la cuptor si gata!

Se serveste calduta cu putin patrunjel presarat deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise