Mancare de pui cu legume si oua fierte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pui ( piept
  • pulpe)
  • 2 vinete
  • 2 gogosari murati
  • 2 ardei capia
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 250 gr. unt
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 cana vin alb
  • condimente
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.

Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.

Separat se calesc cepele cu usturoiul in putin unt, se adauga rosiile taiate cubulete cu sucul, se sareaza si se condimenteaza.

Intr-o alta cratita se pun legumele calite, bucatelele de pui, ceapa cu rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se mai baga putin la cuptor si gata!

Se serveste calduta cu putin patrunjel presarat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise