mancare de vinete si ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 12 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se coc vinetele si ardeii, apoi se curata si se pun sa se scurga de zeama.Se taie ceapa marunt, o pui la calit, apoi o rastorni intr-o tava.Peste ceapa se pun vinetele coapte desfacute in fasii, se presara sare si piper, se pun si ardeii rupti fasii, usturoiul taiat feliute subtiri, apoi rosiile taiate rondele.Se pune apoi uleiul si dai tava la cuptor pentru 25 de minute.Cand este gata ptresari patrunjelul taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise