Mancare picanta de vinete cu cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 3 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 100 g cascaval ras
  • oregano, busuioc, magheran, patrunjel, curry, boia
  • ulei

Mod de preparare

Ardeiul, ceapa, usturoiul, morcovul se curata si se toaca marunt. Cartofii se curata si se taie cubulete

Rosiile se fac suc.

Vinetele se curata, se taie cubulete si se presara cu sare. Se scurg bine apoi intr-o cratita cu ulei, se calesc putin si se stinge totul cu sucul de la rosii si putina apa. Se fierbe mancarea si la sfarsit se adauga mirodeniile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise