Mancarica de ceapa cu rata la Crock Pot

Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.

Timp pregatire
310 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata (cam asa de 2 kg)
  • 6 cepe potrivite
  • 4 ardei grasi
  • ierburi armoate (oregano, rozmarin, cimbru)
  • foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.

Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate.

Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de apa de circa 500 ml., se pune pasta de tomate, se pune capacul si se seteaza aparatul crock pot la functia high pentru circa 5 ore; din cand in cand se mai amesteca in vas cu o lingura de lemn.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta delicioasa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise