Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel mediu
  • 2 rosii
  • o legatura patrunjel verde
  • sare
  • o lingura ulei de masline
  • 3 felii usturoi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete . Usturoiul se curata apoi se piseaza marunt . Patrunjelul se toaca fin . Rosiile se decojesc apoi se taie cubulete .

Dovlecelul se pune la fiert cu apa cat sa il acopere . Se lasa pana clocoteste apoi se adauga restul ingredientelor si se fierb toate impreuna pana se inmoaie dovlecelul .

Aceasta este o reteta usoara , indicata si in regimuri .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise