Mancarica de porc in vin cu mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 400 g carne de porc
  • - 1 ceapa medie
  • - 1/2 catel de usturoi
  • - 1 pahar de vin rosu sec
  • - sare, piper, busuioc,patrunjel, ulei de masline
  • Mamaliga se face traditional

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata fin cu usturoiul rondele in putin ulei de masline.

Carnea se taie cubulete si se pune peste ceapa si usturoi la calit putin.

Se adauga o cana de apa, sare, piper, busuiocul si se lasa la fiert ~ 1/2 ora.

cand este aproape gata se dauga cana de vin si se mai lasa 15 min la fiert pana scade si se adauga patrujelul tocat fin

se serveste cu mamaliguta si un pahar de vin rosu- DELICIOASA

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise