Mancarica de porc in vin cu mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 400 g carne de porc
  • - 1 ceapa medie
  • - 1/2 catel de usturoi
  • - 1 pahar de vin rosu sec
  • - sare, piper, busuioc,patrunjel, ulei de masline
  • Mamaliga se face traditional

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata fin cu usturoiul rondele in putin ulei de masline.

Carnea se taie cubulete si se pune peste ceapa si usturoi la calit putin.

Se adauga o cana de apa, sare, piper, busuiocul si se lasa la fiert ~ 1/2 ora.

cand este aproape gata se dauga cana de vin si se mai lasa 15 min la fiert pana scade si se adauga patrujelul tocat fin

se serveste cu mamaliguta si un pahar de vin rosu- DELICIOASA

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise