MARINATA DE CRAP

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg rondele de crap
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • o cana ulei
  • o lingura de otet
  • 5 linguri suc de rosii
  • 2-3 foi de dafin
  • o lamaie,sare, piper boabe
  • faina pentru prajit pestele

Mod de preparare

Pestele se presara cu sare, se da prin faina si se prajeste putin in ulei. Dupa aceea, in uleiul ramas se pune la inabusit, ceapa taiata solzisori si morcovii taiati felii subtiri, pana se patrund. Se adauga sucul de rosii, otetul, piperul, dafinul, o cana cu apa, se pune sare si se lasa la fiert 15 minute.

Se pune pestele in tava si se toarna sosul, foile de dafin si se da la cuptor cam 20 minute.

Se orneaza la servire cu felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise