Martisor fluturas

Se decupeaza painea in forma de fluturas.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 felie de paine
  • 1 lingurita de branza pufoasa cu smantana
  • 1 felie de salam
  • 1 felie de castravete
  • 1 felie de morcov
  • 1 felie de rosie

Mod de preparare

Se decupeaza painea in forma de fluturas, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Se unge cu branza, apoi se asaza pe mijloc o fasie de salam, iar pe aripioare, se asaza cate un triunghi decupat din castravete, cate doua rondele de morcov decupate cu ajutorul unei duze pentru decorat si cate o rondea de rosie, taiata tot cu ajutorul unei duze pentru decorat. Din restul de salam, se decupeaza antenele si se fixeaza sub fasiuta de salam.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise