Mascota

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Crema: 250 gr ciocolata menaj, 100 gr unt, 4 oua,
  • Pentru montat: Piscoturi de sampanie 30 buc. sau cuvertura de ciocolara, o forma rotunda cu diametrul de 18-20 cm destul de adanca, o foaie de staniol pentru imbracat forma

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la bain - marie. Se adauga untul bucatele amestecand mereu apoi galbenusele si la sfarsit albusurile spuma . (Vasul cu compoziţia este mereu la bain-marie) Se unge cu unt o forma si se poate alege varianta urmatoare:

Se serveste cu o crema englezeasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise