Mazare cu afumatura

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii mici de mazare Bonduelle
  • pe post de afumatura am folosit coaste afumate
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Portionam carnea in bucati potrivite ,o spalam ,o lasam la scurs si apoi o punem intr-o oala cu apa rece si o lasam pe foc circa 10 min.Spumam.Scurgem de apa iar carnea o trecem printr-un jet de apa calduta.

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam putin(1-2 min) in ulei.Adaugam coastele afumate si apa cat sa le acopere . Lasam sa fiarba inabusit sub capac.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovii curatati si taiati rondele ,cartofii curatati si taiati cubulete mai mari,cateva foi de dafin si mazarea.Daca mai este nevoie de apa atunci adaugam atata cat sa cuprinda mancarea.Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba pana totul este bine facut.

La final adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Asezonam cu marar si servim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise