mazare cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui
  • mazare
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • ulei
  • putin zahar
  • sare
  • piper
  • 1foaie dafin
  • 1legatura marar

Mod de preparare

Carnea se spala se lasa la scurs,ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita punem ulei apoi carnea si lasam pina se albeste apoi punem ceapa si-o lasam la inabusit cu un capac deasupra pina se moaie ceapa.

Se pune apoi mazarea si apa cat cuprinde ,sare ,piper,foaia de dafin, dupa ce a fiert mazarea se pune pasta de tomate,putin zahar si pentru legarea sosului 1 cartof mic dat pe razatoarea mica,la sfirsit adaugam marar dupa preferinta.

pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise