Mazare cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg mazare teci
  • 1 kg carne pui
  • 8 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • o lingura pasta tomate
  • sare ,piper
  • 2 legaturi marar

Mod de preparare

Se curata mazarea de pe teci si se pune intr-un castron cu apa. Se portioneaza carnea de pui si se pune la fiert.Cand carnea incepe sa fiarba se scoate spuma si intre timp curatam ceapa si morcovul.Dupa ce am scos spuma de la carne taiem cubulete morcovul si il adaugam langa carme, adaugam si mazarea scursa de apa inclusiv ceapa taiata marunt.Lasam sa fiarba 10 min si adaugam si pasta de tomate, spre sfarsit adaugam si sare si piper dupa gust.Dupa ce oprim focul adaugam mararul taiat marunt. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise