Mazare cu pulpe dezosate de pui, gatita la slow cooker Crock-Pot Manual 3.5 l

Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mazare congelata
  • 800 gr pulpe dezosate de pui
  • 4 morcovi noi
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper
  • Boia dulce
  • 1 ceasca apa

Mod de preparare

Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui.

Se pun bucatelele de carne in vasul slow cooker Crock- Pot Manual 3.5l .

Se curata de coaja si se taie bucatele morcovul, apoi se pune peste carne alaturi de mazare.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce de ardei, se adauga o ceasca de apa si doua linguri de ulei si se amesteca bine.

Se lasa la gatit timp de 3 ore pe functia high (eu folosesc priza programabila).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise