Mazare cu pulpe dezosate de pui, gatita la slow cooker Crock-Pot Manual 3.5 l

Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mazare congelata
  • 800 gr pulpe dezosate de pui
  • 4 morcovi noi
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper
  • Boia dulce
  • 1 ceasca apa

Mod de preparare

Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui.

Se pun bucatelele de carne in vasul slow cooker Crock- Pot Manual 3.5l .

Se curata de coaja si se taie bucatele morcovul, apoi se pune peste carne alaturi de mazare.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce de ardei, se adauga o ceasca de apa si doua linguri de ulei si se amesteca bine.

Se lasa la gatit timp de 3 ore pe functia high (eu folosesc priza programabila).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise