Mazare cu salam

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g mazare
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 lingura de faina
  • 2 lingura de pasta de tomate
  • 4-5 felii salam taiat bucatele
  • ulei pt prajit
  • sare piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.

Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.

Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.

Se adauga mazarea,sare,piper,boia,si apa cat sa acopere mazarea si se lasa la fiert.

Intre timp in alta tigaie se prajesc bucatelele de salam.

Dupa ce s-au prajit se adauga peste mazare.

Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise