Mazare fara carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare o cutie (800g)
  • morcov x 1
  • marar o legatura
  • patrunjel o legatura
  • ceapa
  • bulion un sfert de ceasca
  • o lingurita ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • vegeta
  • o lingurita zahar

Mod de preparare

Se spala mazarea. Se pune la fiert in apa. Se pun rondelele de morcov si se lasa pana fierbe mazarea, morcovul si ceapa tocata des. Cand a fiert se adauga putina sare.

Bulionul dizolvat in apa rece, putina vegeta, si o lingurita de zahar se adauga apoi;

La sfarsit se adauga marar verde tocat si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise