Mazare scazuta cu carnat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 ceapa
  • 1 borcan de mazare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • pasta de rosii
  • carnat

Mod de preparare

O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise