Mazare verde cu pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g mazare verde congelata
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, pulpele fara pielita, sare, piper si apa cat sa acopere carnea.

Lasam sa fiarba cateva clocote apoi adaugam mazarea congelata si lasam sa fiarba bine si aceasta.

Cand sunt toate bine fierte adaugam deasupra patrunjel verde tocat si stingem focul.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise